un om tanar poate fi fericit daca are sapun, carti si prieteni . . . (netul si mancarea sunt de la sine intelese :) )

joi, iunie 19, 2008

Earthlings

Am vazut un link catre acest film in statusul Dianei. Am citit. Mi-a placut. L-am pus pe blog ca sa nu-l pierd pentru ca din motive de scriere de licentza n-am timp sa-l vad acum. Vizionare placuta. :)

"EARTHLINGS este un documentar de lung metraj despre dependenta absoluta a umanitatii fata de animale (pentru companie, mancare, imbracaminte, si cercetare stiintifica) dar ilustreaza in acelasi timp totala nostra lipsa de respect pentru asa zisii “furnizori ne-umani”. Filmul este povestit de catre Joaquin Phoenix (GLADIATORUL), nominalizat la premiile Oscar, iar coloana sonora este asigurata de catre Moby, artistul castigator al discului de platina.
Studiind in profunzime pet shopurile, crescatoriile de pui si adaposturile de animale, precum si fermele – uzine, afacerile cu piele si blana, industriile sportului si distractiei, si in final profesiile medicale si stiintifice, EARTHLINGS foloseste camere ascunse si filmari care nu au fost niciodata aratate pana acum pentru a realiza cronicile de zi cu zi ale unora dintre cele mai mari industrii din lume, care se bazeaza in intregime pe animale pentru a obtine profit. Puternic, provocator si dand nastere la intebari, EARTHLINGS este de departe cel mai cuprinzator documentar produs vreodata despre corelatia dintre natura, animale, si interesele economice umane. Exista multe filme bune despre drepturile animalelor, dar acesta transcede scenariul. EARTHLINGS necesita sa fie vazut. Recomandat cu caldura! "


Filmul aici.

5 comentarii:

Amahya spunea...

e super violenttttttttt, nu merci!

Amahya spunea...

bai ai luat 10 la licenta si am vb si cu nic depsre sen si capabilitati

poti intra in proiect si si eu. Paperuri in franca o sa fac... ahhh si raspunde la tel!

Anonim spunea...

Vad ca acest video circula bine blogosfera. Ar trebui vazut, doar ca este de o cruzime fantastica. Nu cred ca in acest fel umanizam mai mult omenirea... filmul brutalizeaza si mai mult pentru ca cei sensibili nu pot sa-l priveasca iar cei cu placere de sânge var gasi satisfactia de care aveau nevoie.

Daca vrei sa arati lumii pretiozitatea naturii, trebuie vazut filme documentare de genul celui prezent pe manon.ro

Daca esti naturista in strafundurile tale, priveste odata cind ai timp intreg acest documentar.

Gaboanta spunea...

Frumos blog:)
http://gaboanta.wordpress.com

Allia spunea...

@gabi dumitrescu multumesc. m-am mutat recent pe http://alexandraflorea.blogspot.com ;) sper sa ne regasim pe acolo :P